Lær at lave mad som en kok

Kokkeskole

Private madlavningskurser

Meld dig/jer til et af vores inspirerende kurser. Undervisningen giver en basisforståelse af det Persiske køkken og dets madtraditioner. Med udgangspunkt i det klassiske Persiske køkken arbejder vi med mange forunderlige krydderier og lærer at lave skønne retter. Vi fremtryller en skøn Persiske middag med bælgfrugter, grøntsager, kød og ris eller brød som tilbehører. Det er learning by doing.

Hvis I er mindst 8, kan I få jeres helt private kursus.

Alle arrangementer kan afholdes hos jer eller på jeres arbejdsplads kantine eller hvis du har ønske om at afholde kokkeskolen et andet sted. Vi er åbnet for jeres ønsker.

Alle arrangementer afholdes på dansk.

Kurset Varighed er på 5 timer. 

Pris pr. deltagelse er 1200 kroner plus moms.

Sådan fungerer det

Ved ankomst får deltagerne en velkomstdrink samt snack indenfor det Persiske køkken, samtidig med at kokken laver en kort præsentation af god køkkenskik og den menu, der skal laves. Alle deltagere inddeles i hold og står for de forskellige retter til buffeten. Under forberedelserne vil der blive serveret vin og vand til deltagerne. Når maden er færdig, kan deltagerne sætte sig til bords og nyde den lækre middag. 

Både for privatkunder og virksomheder er Khayam kokkeskole en lærerig oplevelse og et indblik i Persiske køkken. Er du blevet fristet til at blive bedre i orientalske køkken, så prøv vores autentiske kokkeskole.

Kontakt booking på tlf. 26146073 eller på info@persiske-restaurant.dk og få et tilbud på en fantastisk kokkeskole aften/dag hos  jer eller i vores restaurant.

Undervisnings tider
Efter Aftale
Mail os dine spørgsmål

Khayam

Den Persiske Restaurant

Valby Langgade 10

2500 Valby

Email: info@persiske-restaurant.dk

TLF: 36454527

TLF: 40923913

Trustpilot

GOD 7,9

Sociale medier